Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Securitate >> Stiri si comunicate

Conferința online Axis Talk 2020 aduce īn prim plan teme de interes din domeniul securității

02 Iunie 2020





În deschiderea conferinței, Martin Gren, unul dintre cei mai influenți oameni din lume din industria de Securitate, va participa la o dezbatere pe tema ”Evoluția Securității în IoT”.


Axis Communications, lider global în echipamente video de rețea, organizează evenimentul regional Axis Talk 2020: ”Explore New Path to Success”. Evenimentul, organizat de această dată online, se adresează tuturor clienților Axis, rețelei de parteneri, integratori și distribuitori, precum și simpli utilizatori ai tehnologiei Axis, precum și tuturor celor interesați de tendințele în domeniul supravegherii și securității.


Evenimentul va fi deschis printr-un dialog între cofondatorul Axis Communication, Martin Gren, unul dintre cei mai influenți oameni din industria de securitate, și Magnus Zederfeldt, Regional Director Eastern Europe în cadrul Axis Communications, pe tema: ”Evoluția securității în IoT – un dialog despre trecut, prezent și viitor”.

”Ori de câte ori e nevoie de prelucrarea și analiza unor cantități imense de date, calculatoarele sunt mai bune decât oamenii. Inteligența artificială bine utilizată poate duce acest lucru la un nivel mai presus decât simpla analiză a datelor și a imaginilor. Această funcționalitate poate fi utilizată practic în multe aplicații”, a declarat Martin Gren în una dintre postările sale pe SecureInsight, blogul companiei.

În cadrul prezentării ”AI analytics in the surveillance industry” susținute de Math Thulin, Director Core Technologies, se pune problema noilor oportunități aduse de trenduri tehnologice precum inteligența artificială și deep learning care creează așteptări deseori depășite de realitate.

”Deși sistemele AI au fost dezvoltate rapid în ultimii ani și arată un potențial imens în domeniul supravegherii, suntem încă departe de a le aduce la nivelul inteligenței umane, ca o ”adevărată” inteligență artificială. Va trece un timp până când vom vedea sisteme de supraveghere cu auto-învățare care pot face supoziții exacte în scenarii generale, fără a risca prea multe alarme false sau încălcarea integrității oamenilor”, după cum remarca celebrul Martin Gren. Abordarea Axis pe tema utilizării inteligenței artificiale este axată pe eficiența utilizării acestor noi tehnologii în domeniul supravegherii pentru a răspunde cât mai bine așteptărilor, confirmând prin beneficii reale aduse utilizatorului final.

Pentru integratorii de rețea și utilizatorii finali ai soluțiilor Axis care vor participa la eveniment vor avea loc și sesiuni practice de proiectare cu ajutorul AXIS Site Designer, instrumentul oferit gratuit de Axis care ajută în proiectarea eficientă și instalarea în condiții optime în funcție de spațiul care trebuie securizat.

Printre alte teme de interes prezentate în cadrul Axis Talk se numără prezentarea celor mai provocatoare tehnologii din portofoliu precum: camerele panoramice, care oferă o acoperire pentru o suprafață extinsă; lansarea noilor camere body worn, ca o tehnologie de pionierat cu conectare la sistemele existente; simplificarea integrării serviciilor și prezentări practice de utilizare în securitatea fizică; soluții de supraveghere Axis end-to-end, precum și cum se poate folosi Axis Site Designer pentru a proiecta cu ușurință un sistem.

Dintre noile produse Axis, vedeta acestei ediții Axis Talk este camera de rețea multidirecțională de înaltă rezoluție AXIS Q6010-E care combină o imagine de ansamblu cu posibilitate de a obține detalii prin funcția de zoom-in. În plus, această cameră poate fi instalată cu variate accesorii care să ajute integrarea sa în diferite scenarii.

Un loc aparte în cadrul evenimentului de anul acesta îl vor avea sistemele de securitate audio care au rolul de a rafina o implementare de securitate cu funcționalitățile audio IP. Cea mai practică situație este când poți vorbi direct cu intrusul, dar sunt și multe alte situații când, de asemenea, soluția de securitate aduce beneficii suplimentare prin captarea semnalului audio în rețea.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite